1

Tercera Tasca: Els RSS

Posted by Andrea on 22:25:00
  • Què són els canals RSS?

Els RSS són una família de formats de fonts webs codificats en XML. S'utilitza per a subministrar subscriptors d'informació actualitzada freqüentment. Aquest format ens dona la possibilitat de distribuir contingut sense necessitat d'un navegador, utilitzant un software dissenyat per a llegir aquests continguts RSS. Gràcies al format XML dels RSS, desenvolupats específicament per a tot tipus de pàgines que actualitzen amb freqüència, es pot compartir informació i utilitzar-la en altres llocs de la web o programes. Açò és conegut com redifusió web o sindicació web.

  • Per a què serveix en educació?

Aquests canals ens faciliten la feina. Gràcies a d'ells podem veure amb més facilitat les actualitzacions més recents dels blocs als quals estem subscrits i veure i/o seleccionar la informació que ens interessa, sense necessitat d'entrar a cadascun dels blocs, el que seria molt més costós. L'aplicació que açò pot tindre en l'educació és la mateixa que en la vida diària, oferir-nos informació de forma ràpida i actualitzada.
Crec que tot el que sigui facilitar i millorar la nostra feina amb les noves tecnologies és interessant
i més en la nostra tasca com a educadors.

  • Què he aprés amb tot açò?

Amb aquesta tasca he aprés que són els canals RSS i per a que es poden utilitzar. A més d'aprendre a organitzar millor les meves subscripcions als blocs i així trobar millor la informació.
Poc a poc, vaig aprenent més coses i més útils i interessant i això em dona ganes per a seguir aprenent, ja que a més a més, el la informàtica no és una de les coses que se'm donen millor...

1 Comments


mira-la tu, que bé s'ho passa ^^

Publica un comentari a l'entrada

Copyright © 2009 El R@C0N3T All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.